Boende i Varred – Holm kallas till utdelning av inomhusboxar

Av | 19 november, 2015

Utdelning av inomhusbox/mediabox till boende i området runt Varred och Holm sker måndagen den 23 november kl. 19.00-21.00 och tisdagen den 24 november kl. 19.00-21.00 hos Lars-Erik Enoksson i Grälåsa.

Tillsammans med inomhusboxen/mediaboxen kommer en monteringsanvisning och en patchkabel (fiberkabel) mellan utomhus- och inomhusboxen. Patchkablen finns i längderna 1, 2, 5, 9 och 15 meter.

OBS! Se till att ni har betalat de fakturor ni fått på medlemsavift och medlemsinsatser som har förfallit till betalning. Har inte så skett sker ingen utlämning.

Även du som beställt hjälp av SLL med håltagning genom vägg och inomhusmontering
ska också hämta din inomhusbox.

Längre fram kommer utdelning av inomhusboxar att ske dels för områdena Ingestorp – RV27 och Stakagården – Tingarör (RV27) och för tätorten Länghem (inom 50-skyltarna). Plats för dessa utdelningar blir Ingsvallen, men tider meddelas senare.

Håltagning genom vägg & montering av inomhusbox

Du som begärt (och förskottsbetalat) hjälp av vår entreprenör SLL med håltagning genom vägg och box inomhus kommer så småningom att bli kontaktade av SLL för tidsbokning.
Inmätning och kontroll av att fibern fungerar som den ska sker samtidigt som monteringen. Detta kommer att ske först när de centrala noderna har monterats och är tagna
i drift. Det dröjer alltså ytterligare ett tag innan SLL hör av sig.

Betalning av insatser

Vid det här laget har de flesta insett (dock inte alla) att insatser måste betalas i förväg för att föreningen ska kunna betala entreprenörsfakturorna som nu successivt
kommer i projektet. Grävmaskinerna har i dagarna kommit igång inom
tätorten. Innan maskinerna går in på ett område (gata) kommer kontroll att ske att medlemmarna där har skrivit anslutningsavtal och betalat förfallna fakturor. Se alltså till att du ordnat detta i god tid innan. Har inte så skett sker ingen avlämning av fiberrör vid
tomtgränsen. Medlemmen drar då på sig en rejäl extrakostnad för
de extraarbeten som orsakas föreningen, om medlemmen
vill ha anslutning senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *