Sänk kostnaden – hjälp till med att rekrytera fler medlemmar till föreningen!

Föreningen har nu över 100 anmälda fastigheter till det framtida fibernätverket, men vi behöver bli fler för att få en lägre anslutningskostnad. Du kan aktivt hjälpa till i arbetet med att göra reklam för vår förening genom att sätta upp det laminerade anslag ”JAG SKALL HA FIBER” som delat ut i din postlåda på synlig plats för andra, exempelvis vid tomtgräns, vid postlådan eller på staketet.

Ju fler vi blir som ansluter oss, desto lägre anslutningskostnad!

Anslag till medlemmar 131015Viktigt att tänka på när det gäller anslaget är att om du klamrar/spikar genom det laminerade papperet kan fukt tränga in och orsaka skada på papperet. Klamra därför speciellt försiktigt överst i laminatets överkant och underkant (eller på sidokanterna), dvs utanför papperet. Du kan också tejpa eller fäst på annat sätt så att laminatet är helt tätt, utan hål genom papperet.

Skulle olyckan redan ha varit framme (det har ju regnat ordentligt de senaste dagarna!), kontakta någon i styrelsen så får du ett nytt anslag. Har du inte fått något anslag kontaktar du också styrelsen. Kontaktuppgifter hittar du om du trycker här!

Vill du kika på anslaget redan nu eller skriva ut ett eget. Ladda ner det anslaget till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *