Utdelning av fibermodem Dannike, Lergered, Boanäs

Utdelning av inomhusboxar för medlemmar i Dannike, Lergered och Boanäs sker 2016-09-03 klockan 09.30-12:00 i församlingshemmet i Dannike. Innan du hämtar ut inomhusboxen behöver du beräkna hur lång kabel du behöver mellan utomhusboxen och inomhusboxen. Kabeln finns i längder från 1 meter och uppåt.

6 thoughts on “Utdelning av fibermodem Dannike, Lergered, Boanäs

 1. när skall jag och Magnus Skoog få framdraget till våra hus vi är dom enda som inte har fått framdraget till husen

  • Hej! Om det är arbete som ni har beställt själva av entreprenören så sköter ni kontakt med entreprenören själva. Föreningen har inget grävningen på egen tomt att göra, om det var det som ni menade. OM ni inte har fått fibern blåst, så är det arbete som kommer att påbörjas när arbetet i Dannike startar igen. //johan

 2. Har ni anmält mig till Boxer än så jag kan starta fiber kanaler. Jag har betalt för att få kanalerna via fiber men inte sett skymten av de än??? Min kontrakt till Boxer via antenn går ut 31/8 så nu får ni sätta lite fart annars har jag inga tv kanaler alls.

 3. Hej!
  När sker utdelningen av resterande inomhusboxar i Länghem för oss som inte fått någon än? Efter vad jag förstått vid prat med folk på byn, så är det fler än vi som är utan.

  Furulund 1
  51444 Länghem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *