Anslutningsavtal

För att få fiber till sin fastighet måste ett anslutningsavtal skrivas mellan föreningen och fastighetsägaren. Förutom anslutningsavtalet krävs även följande för en fiberanslutning:

  • Medlemskap i LLF
  • Betalt medlemsavgift till föreningen
  • Underkrivet anslutningsavtal
  • Betalad insats. Insatsen kommeratt delas upp i flera inbetalningar och ev. återbetalningar om kostnaden blir lägre än planerat.

Nedanstående blankett för anslutningsavtal fylls i med alla uppgifter och skrivs under av fastighetsägaren. Tänk på att är det flera som äger fastigheten måste alla delägare skriva på. Arrenderas tomten måste även fastighetsägaren godkänna anslutningsavtalet.

Alla underskrifter görs på sidan 4 och 2 exemplar av avtalet, inklusive underskrifter ska upprättas.

Bägge exemplaren skickas per post till föreningen och sedan får den som skickat in avtalet ett exemplar som är signerat av föreningen i retur.

Avtalen skickas till:

Länghem Landsbygd fiber
c/o Lars-Erik Enoksson
Grälåsa Gård 1
51452 Länghem

Blankett-Anslutningsavtal-LLF-150526

3 svar på “Anslutningsavtal”

  1. Hej kommer inte åt avtalet. Annika Grönbäck -Engström och Per-Arne Engström. Fastighet Länghem 2:26 Hagagatan1. 51444 Länghem . Mobil 0702454674 och 0761728533.

    1. Vill du vara med i det nya gruppavtalet måste du anmäla dig med namn och adress dit tjänsten skall levereras. Det gör du till gruppavtal@fiberilanghem.se Glöm inte heller att säga upp ditt nuvarande avtal hos Tele2 då du kan riskera ytterligare månadsavgifter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *