Oberoende IP-telefoni

En möjlighet för dig som har ett bredbandsabonnemang är att välja oberoende IP-telefoni såsom www.cellip.com, www.riksnet.se eller www.phonzo.se. Ett prisexempel från Cellip är 69 kr/månad och du ringer för hela avgiften. Öppningsavgiften är 10 öre/samtal, minutavgift till fasta nätet 10 öre/minut och till mobilnät 49 öre/minut. Riksnet erbjuder två olika abonnemang 29 kr/månad respektive 59 kr/månad. Uppkopplingsavgiften är i bägge fallen 45 öre per samtal. Vid den lägre månadskostnaden betalar du 12 öre/minut till fasta telefoner och 99 öre/minut till mobiltelefoner. Om du betalar den högre månadsavgiften betalar du inga minutavgifter för Sverigesamtal utan enbart uppkopplingsavgiften.

För att kunna använda oberoende IP-telefoni i dina vanliga telefoner behöver du ett internetabonnemang samt en telefoniadapter som antingen kan köpas från leverantören (Cellip tar 599 kr i startavgift för ett abonnemang inklusive en sådan adapter) eller från en elektronikhandel såsom www.dustin.se. Det går också att köpa IP-telefoner med funktioner som videosamtal, då behövs ingen telefoniadapter.

Som exempel erbjuder Cellip två olika abonnemang i skrivande stund (2016-03-04). Du kan läsa mer om dessa genom att trycka på länkarna nedan.

Cellip Enkel: https://www.cellip.com/tjanster/cellip-enkel-privat/
Cellip Netto: https://www.cellip.com/tjanster/cellip-netto/

Vill du beställa oberoende IP-telefoni från någon av leverantörerna gör du det direkt ifrån deras hemsidor.

Även företag kan nyttja oberoende IP-telefoni. Cellip erbjuder t.ex. väldigt många tjänster – allt från IP-telefoni till mobiltelefoni och även IP-centrex. Läser mer om några av tjänsterna genom att trycka på länkarna nedan. Är du intresserad av tjänster till ett företag är det bäst om du kontaktar någon av leverantörerna direkt.

IP-Telefoni  https://www.cellip.com/tjanster/prisjamforelse-ip-abonnemang/
Mobiltelefoni  https://www.cellip.com/tjanster/mobilabonnemang/
IP-Centrex https://www.cellip.com/ip-centrex/