Ingestorp driftsatt

Föreningens anslutningar i Ingestorp är nu driftsatta. Om du bor i Ingestorp och har monterat upp ditt fibermodem så skall du ansluta det till 230V. Efter en stund skall WAN lampan börja lysa. Om den inte gör det så kan du kontrollera så att du har anslutit den vita fiberpatchabelnm som du fick med modemet på rätt sätt. Om detta är gjort så är det troligtvis så att din utomhusbox ännu inte är svetsad.

Om WAN lampan lyser och du ännu inte får igång din tjänst (gäller ej de som valt gruppavtalet) så gör en felanmälan till fel@fiberilanghem.se. OBS gäller inte er som valt gruppavtalet.

6 thoughts on “Ingestorp driftsatt

 1. Jag har skrivit två ggr till felanmälan p.g.a att utebox saknas och svetsning ej är gjord på min fastighet (kundnr 306), SLL har i dagarna varit och färdigställt övriga fastigheter på Ekvägen. Dock var de inte framme vid mitt hus. Har de glömt mig eller…?

  • Hej! SLL har nog inte glömd dig, men deras systematik när det gäller vilka fastigheter de färdigställer lämnar mycket att önska vilket vi påtalat. Tyvärr har de inte kunnat ge oss en tydlig plan för hur de jobbar med färdigställandet. //Lars Hedegård

   • Hej! Ekvägen blev färdigställd nu i denna vecka. Övriga gator blir klara allteftersom. // johan

 2. Hej. Har lite av samma fundering som Sune. Har fått utomhusbad uppsatt, men svetsning och skydd till rören saknas. Hur ser tidsplanen ut för området runt stommen?
  Grabbarna som satte upp utomhusboxen sa att vi skulle bli uppringda av någon som skulle svetsa in fibern i boxen, har inte hört nåt än.
  Skulle även behöva en längre nätverkskabel än den vi tog när vi hämtade inomhusboxen, går det att byta den, isåfall vart.
  Med vänlig hälsning, Eero Toivonen

  • Vilka gator som färdigställs i vilken ordning, har jag svårt att svara på. Planen är att hela tätorten kommer att bli färdig i denna vecka. Det har vi som målsättning. Du kan hämta längre kabel hos Lars-Erik i Grälåsa. Ta med den gamla kabeln i retur.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *