Många frågor om tjänster besvarade under FAQ-sidan

Föreningen har under mars månad fått in flera frågor om valet av tjänster och tjänsterna i sig. Vi publicerar kontinuerligt svaren under FAQ-sidan som du hittar på länken nedan. En fråga som återkommit är om det går att kombinera TV via antenn och bredband/telefon via fiber inom ramen för gruppavtalet.

Enligt Boxers kundtjänst är det möjligt att kombinera tv via antenn och bredband via fiber till samma kostnad inom ramen för gruppavtalet. Du som medlem måste dock begära att få ett speciellt kort som går både till fiber och digital nätet via deras kundtjänst. Detta specialkort kosta inger extra!

2 thoughts on “Många frågor om tjänster besvarade under FAQ-sidan

 1. Om jag vill avvakta med mitt val ska jag markera ”välja själv” eller vilket alternativ?
  Kan man eventuellt ansluta till gruppavtalet senare?

  • Det beror på inom vilken tidsram du tänker dig att du ska hoppa på gruppavtalet alternativt nyttja tjänster. Ange ”välj själv” om du tänker att göra det i närtid (cirka inom ett år) för då är allt förberett för att köra igång när du så önskar.

   Med en ”Vilande anslutning” aktiverar du inte din anslutning i dagsläget utan gör det den dag du önskar använda den. Det passar bättre om du tänker dig hoppa på senare än inom ett år.

   Hoppas att det är ett svar som ger dig bättre underlag att välja.

   Hälsningar

   Lars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *