Registrera ditt val av tjänst nu!

170 av föreningens medlemmar har registrerat sitt val av tjänster (välja själv, gruppavtal med Boxer eller vilande anslutning) på hemsidan. Vi saknar dig som inte anmält ditt val än. När föreningen fått in alla val kan vi få ut en ersättning som verkligen behövs för att finansiera byggnationen. Registrera ditt val via: http://www.fiberilanghem.se/ange-hur-du-vill-valja-tjanster/

10 thoughts on “Registrera ditt val av tjänst nu!

  • I det avtalsförslag som föreningen fått från Boxer går det enbart att ansluta fler medlemmar under första året av avtalets tre år (36 månader) utan att stöka till det. Johan i styrelsen kommer att föreslå Boxer att vi tar bort denna begränsning så att det går att hoppa på även under år två och tre. Vi får hoppas att de säger ok till detta. Detta innebär att det i dagsläget enbart går att hoppa på inom ett år från att nätet startas upp, men inte senare.

   //Lars

 1. Länken fungerar inte idag heller.
  Jag försöker göra min svärmors val men det står att jag
  redan har varit med i denna undersökningen.
  Går det inte registrera åt någon annan?

  • Systemet känner av om en och samma dator/ip-adress används och det är därför som du inte kan välja två gånger. Gör så att du mailar till info(at)fiberilanghem.se så lägger jag in det manuellt.

   //Lars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *