Grävstart, allt fler medlemmar och post med avtal/fakturor på väg!

SSL-gravmaskin-Bragnum-150530I morgon 1/6 2015 påbörjar vår entreprenör SSL grävningarna för den del av fibernätet som går under benömningen O-ringenetappen. Etappen som går Bragnum-Givarp kommer att ta cirka sex dagar att färdigställa. När etappen är avslutad kommer delar av den maskinstyrka som används fortsätta med nästa etapp av fibernätet. Vilken etapp det blir avgörs av vilket område som har flest anslutna fastigheter. Detta innebär att alltså att nu börjar arbetet ordentligt!

I veckan kommer ett brev med avtalsmallar samt faktura för första insatsen (2500 kr) och medlemskap för 2015 (100 kr) per post till de flesta medlemmar. Har nu nyss anslutit dig till föreningen kommer brevet inom två veckor. För den som redan betalt medlemsavgiften ska detta vara noterat på fakturan, men har vi missat din betalning hör du av dig så ordnar vi detta. Insatsen behövs för att finansiera grävarbetet så det är väldigt bra om du kan betala så fort som möjligt. För att kunna betala behöver du ange det OCR-nummer som finns på fakturan.

Glädjande stiger antalet medlemmar snabbare för varje vecka som går. Senaste prognosen (se bild nedan) visar därför en ökad medlemsrekrytering. Eftersom grävningarna nu tar fart är det ännu viktigare att du som vill ha en fiberanslutning gör en anmälan för nu börjar arbetet ta fart och snart (nästa i alla fall) är klart. Målet är att fibernätet ska vara färdigt till hösten 2016.

Medlemsutveckling-LLF-150528

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *