Ny möjlighet att byta från Boxer till Comhem

Av | 9 april, 2018

Ny möjlighet för dig med Gruppavtal via föreningen att byta från Boxer till Comhem

Under sommaren 2017 gavs medlemmar som ingår i föreningens gruppavtal med Boxer möjligheten att byta tjänsteleverantör till Comhem. Nu kommer vi återigen ha ett uppsamlingstillfälle där medlemmar som idag har Boxer har möjlighet att byta till Comhem men ändå fortsättningsvis ingå i gruppavtalet. Bifogat finner du information om Comhems erbjudande. Priset för gruppavtalet är 344 kr per månad.

Har du Boxer och är intresserad av att byta till Comhem så mejla dina uppgifter till gruppavtal@fiberilanghem.se.

Vi kommer att ta emot önskemål om byte från medlemmar fram till och med sista april och därefter skickas all information till Comhem som registrerar alla flyttar och skickar ut utrustning. Överflytten till Comhem kommer att ske 1 juli.

Utrustningen från Boxer lämnas efter bytet till någon i föreningens styrelse.

 

Även möjlighet för nya medlemmar att ansluta sig till föreningens gruppavtal med Comhem

Föreningen tecknade under våren 2016 ett treårigt gruppavtal med tjänsteleverantören Boxer. Boxer blev under 2017 uppköpt av Comhem vilket innebär att föreningen idag har ett gruppavtal med både Boxer och Comhem.

Från och med 1 juli har du som medlem i Länghem Landsbygd Fiber ek.för. möjlighet att ansluta dig till föreningens gruppavtal med Comhem. Bifogat finner du information om erbjudandet. Priset för gruppavtalet är 344 kr per månad.

Vill du ansluta dig till gruppavtalet med Comhem så mejla dina uppgifter till gruppavtal@fiberilanghem.se. Vi måste ha din ansökan senast sista april. Överflytten till Comhem kommer att ske 1 juli.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *