Nytt nyhetsbrev och välkommen till byamöten!

Föreningens fjärde nyhetsbrev är nu publicerat och kommer att delas ut till samtliga postlådor i Länghem, skickas ut via e-post till föreningens medlemmar samt vara nedladdningsbart här på hemsidan. Läs nyhetsbrevet elektroniskt genom att trycka på följande fil: Nyhetsbrev-LLF-2014-4-141103.

Föreningen inbjuder till byamöten för att kunna diskutera och bearbeta det förslag dragning av fiberkabel som projekteringen resulterar i. Tanken  är att vi tillsammans går igenom förslaget, tittar på alternativa sträckningar och diskuterar det förslag till markägaravtal som LRF tagit fram. Både medlemmar, intresserade och markägare är välkomna på mötet. Är du markägare, men inte är intresserad av en fiberanslutning är det bra om du deltar eftersom nedgrävningen av fibernätet kanske kan komma att gå över din mark.

Området söder om 27:an, dvs. Grälåsa, Bragnum, Givarp och Broaslätt genomfördes 27-30 oktober med gott resultat. Runt 40 intresserade deltog vid de tre träffarna. Kommande träffar framgår av listan nedan och du väljer själv vilket möte du kan och vill delta i.

  • Fägerhult & Forsa hos Per Johansson i Johansberg 20/11 kl 19:00
  • Enet, Ömmesala & Hofsnäs på Hofsnäs 18/11 kl 19:00
  • Holm & Varred hos Eva-Karin Haglund och Hans-Olof Prim i Holm 12/11 kl: 19:00
  • Området mellan 27:an och tätorten (Ingestorp, Tingarör, osv) på Ingsvallen 19/11 kl. 19:00
  • Länghems tätort i församlingshemmet Länghem, 26/11 kl. 19:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *