Statusuppdatering för byggnationen

Av | 7 september, 2015

Arbetet med att förlägga det kommande fibernätet går framåt och under vecka 36 och 37 färdigställs arbetet i Varred med omnejd. Under vecka 37 flyttas maskinerna därefter till utkanten av Länghem, i närheten av gamla stationen och börjar gräva mot Nygården, Enet och Ömmesala. Parallell färdigställs sträckan till Bragnum byagård och de sträckor som behöver kompletteras i området söder om väg 27. Målet är att området söder om väg 27 färdigställs i sin helhet under vecka 37.

Arbetet i Forsa och Fägerhult är framflyttad till preliminärt vecka 38 eftersom föreningen ännu inte fått erforderligt tillstånd för arbetet utefter vägen från Trafikverket. Förhoppningen är att tillståndet kommer inom kort.

Monteringen av utomhusboxarna i Bragnum, Givarp och Broaslätt är tillfälligt stoppat i avvaktan på att kompletterande information till fastighetsägare ska förmedlas från fiberföreningen. För dig som bor i Bragnum, Givar och Broaslätt och ska få din utomhusbox monterade gäller att håltagningen genom väggen skall vara utförd innan boxen monteras. Ni som inte har gjort hålet genom väggen och har fått slangen framgrävd kan omedelbart göra håltagningen om detta inte är gjort. Hålet ska placeras så att det hamnar under, till höger om den kommande boxen. Instruktioner för ditt eget arbete hittar du i föreningens informationsbroschyr. Tryck här för att ladda ner borschyren: Informationsbroschyr-LLF-anslutningen-150907. Kontakta gärna din områdesansvarig för mer information. Du hittar kontaktuppgifter till områdesansvariga genom att trycka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *