Medlemsundersökning inför val av gruppavtal

Föreningen erbjuder ett öppet fibernät. Med öppet fibernät menas att du som medlem själv väljer vilka tjänster du vill använda och betala för och exempel på tjänster är TV, bredband och fast telefoni. Två grundläggande val finns: antingen väljer du en eller flera tjänster ifrån Byalagsportalen (t.ex. enbart bredband) eller så väljer du ett kombinationsabonnemang (triple play) som består av TV, bredband och fast telefoni. Du hittar ett antal kombinationsabonnemang på Byalagsportalen, men föreningen kommer också att teckna ett gruppavtal med en leverantör för att nå ett fördelaktigare pris.

Med gruppavtalet får du som medlem bredband, TV och fast telefoni till ett fast pris per månad under en längre avtalsperiod. I gengäld är priset lägre än de motsvarande kombinationsabonnemang som återfinns på Byalagsportalen.

Föreningen har fått förslag på gruppavtal från ett antal leverantörer och styrelsen har valt ut de två fördelaktigaste. Eftersom det finns skillnader mellan dessa två förslag behöver vi din och övriga medlemmars syn på vilket avtal som du anser är bäst. När undersökningen är avslutad (om tio dagar) kommer styrelsen att fatta ett beslut och skriva avtal med en av leverantörerna. När avtalet är påskrivet kommer du att få välja om du vill teckna ett gruppavtal eller om du själv vill välja tjänster från Byalagsportalen, vid denna undersökning förbinder du dig således inte till något! Styrelsen återkommer när det är dags att välja.

För att du ska kunna göra en bedömning av de två förslaget till gruppavtal återfinns nedan en beskrivning av dem. Du röstar sedan genom att fylla i uppgifterna nedan som behövs för att verifiera så att enbart medlemmar besvarar enkäten och att var och en enbart lämnar ett svar och trycker på knappen längst ned. På knappen står det ”Avsluta undersökningen”.


  BOXER Comhem
Månadskostnad 339 kr/månad 299 kr/månad
Bredband 100/10 mbit/sek 100/10 mbit/sek
Tv Fria kanaler*+ 8 valbara kanaler som du kan välja om 1 gång per månad. (MTG:s kanaler via det marksända nätet)** 20 kanaler*** inklusive de fria kanalerna*
Router Ingår ingår
HD-box Ingår ingår
 
Telefoni
Till fasta nät 18 öre/min 39 öre/min
Till mobil 69 öre/minut 169 öre/minut
Öppningsavgift 69 öre 99 öre
Telefonitjänster Telefonsvarare

Nummerpresentation

Samtalsspärr

Dolt nummer

 
Köpa till mer tv o bredband Ja Ja
Avtalstid 36 månader 60 månader

*De fria kanalerna är de du kan se idag utan programkort: SVT1, SVT2 TV4, SVT24, och Barnkanalen/Kunskapskanalen.

**För tillfället erbjuder inte Boxer MTG:s kanaler (dvs. TV3, TV6, TV8 och TV10) eftersom en förhandling om prissättningen pågår mellan Boxer och MTG och något slutdatum för förhandlingarna är inte bestämda. I abonnemanget ingår därför motsvarande kanaler via det digitala marksända TV-nätet. För att detta ska fungera krävs dock en TV-antenn samt digital TV-mottagare för det marksända nätet. En alternativ lösning är att beställa till Via Play, detta medför dock en tilläggsavgift.

I Comhems erbjudande ingår följande fasta kanaler utöver de fria: 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, Axess TV, Fox samt TLC.

[survey id=1401]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *