Utdelning av inomhusboxar i Fägerhult, Forsa (Länghemssidan), Strömmen, Hjortatorpet, Hyared, Porten, Borganäs Långsjövik och Ledsholmen

Under kommande helg (20/2) kommer utdelning av inomhusboxar genomföras till medlemmar som bor i Fägerhult, Forsa (Länghemssidan), Strömmen, Hjortatorpet, Hyared, Porten, Borganäs Långsjövik och Ledsholmen. Utedelning kommer göras av Johan Lindqvist som kommer hem till var och en. Har du frågor om detta når du Johan på 0706-213350. Utdelningen kommer att starta lördagen den 20/2 mellan kl 13-17. För de som inte är hemma så kommer boxarna att lagerhållas av Johan Lindqvist i Fägerhult Kvarndammen 2. Vill du hämta din box senare, ring Johan för att boka en tid. Observera att utdelning enbart kommer att göras till boende på Länghemssidan i Forsa. Utdelning till övriga i Dannikeområdet återkommer styrelsen med.

Viktigt att notera är att utdelning av inomhusbox endast kommer att göras till de medlemmar som betalt samtliga hittills utskickade fakturor, totalt 17 100 kr. Saknas någon inbetalning kan boxen hämtas ut efter det att inbetalning gjorts.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *