Anmälan till föreningsstämma och invigning av föreningens fibernät

Eftersom utskicken av nyhetsbrev försenats pga. tekniska problem hos företaget som skriver ut och postar föreningens fakturor och nyhetsbrev är sista datum för anmälan förläng till den 13 juni.

Länghem landsbygd fiber ek. för kallar medlemmar till föreningsstämma samt bjuder in till invigning av föreningens optiska fibernät lördagen den 18 juni. Platsen är Hofsnäs herrgård. För att göra föreningsstämman och invigningen oberoende av vädrets makter kommer föreningen att ombesörja festivaltält.

Föreningsstämman genomförs klockan 14:00 och invigningen cirka 15:00. Efter invigningen erbjuds möjligheten att äta en gemensam middag i form av en smaktallrik på lokala råvaror från herrgården till ett pris av 100 kr inkl. moms exklusive dryck. Möjlighet kommer att finnas att köpa lokalproducerat öl och vin från herrgården för den som så önskar.

Handlingar inför föreningsstämman kommer att publiceras nedan allteftersom de är färdiga.

Handlingar till stämman

Forslag-Foredraglista-arsstamma-LLF-2016-160608

Forslag-nya-lydelser-stadgar-LLF-arsstamma-2016-160605

Arsredovisning-LLF-2015-160606-underskriven

Anmäl dig här!

För att kunna planera arrangemanget behöver du som vill delta anmäla dig via nedanstående formulär senast den 13 juni 2016. Eftersom formuläret känner av om du gjort en anmälan via en viss dator/surplatta/telefon behöver du som vill anmäla fler personer antingen göra det vid en och samma gång alternativt skicka din anmälan via e-post. Klicka här för att skicka en anmälan via e-post.

Du kommer inte att få någon individuell bekräftelse på din anmälan eftersom tekniken på hemsidan inte klarar av det.

Glöm inte att trycka på ”Avsluta undersökningen” längst ned för att skicka in din anmälan.

[survey id=1659]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *