Senaste nytt från Länghem Landsbygd Fiber

Det har nu passerat ett antal megabit i våra fiberledningar sedan första starten. Vi är över 500 medlemmar men alla har inte kopplat in sig än på accessnätet ännu. En av våra tjänsteleverantörer Boxer som föreningen tecknade gruppavtal med, har under den här tiden inte riktigt lyckats lösa alla våra problem med TV som vi hade hoppats. Föreningen har då tillsammans med Boxers huvudägare tagit fram en lösning för medlemmarna med gruppavtal att under pågående avtalsperiod få möjlighet att byta till Comhem. Detta har föreningen presenterat under våren och ett flertalet medlemmar har valt att gå över till Comhem. Den 30/6 2017 avslutade vi möjligheten att gå över till Comhem.

Bytet till Comhem beräknas vara helt klart under September/Oktober i år för dem som har valt att gå över. För övriga fortsätter tjänsterna som vanligt. Frågor kring gruppavtalet besvaras på gruppavtal@fiberilanghem.se

Har du problem med din bredbandsanslutning så skall du alltid kontakta din tjänsteleverantör och göra en felanmälan. Om felet misstänks ligga i fibernätet så kontaktar tjänsteleverantören IP-Only som i sin tur felanmäler till Länghem Landsbygd Fiber.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *